fbpx
Ние сме екип от Видеооператори и фотографи специализирани в заснемане на семейни и фирмени тържества и събития. Хора с дългогодишен опит, знания и умрния в областта на фотографията и видеозанемането. Участваме в най-различни семинари и уъркшопи. Работим с индивидуален подход към всеки един от Вас за да съхраним важните за Вас моменти и спомени. На нас може да разчитате да запечатим по най-добрия и професионален начин вашите тържества. Работим с най-съвременната техника от последно поколение, гарантираща за високото качество на което държим, даваща ни възможност да покажем майсторските си умения и високия професионализъм на нашата работа. атова ако ви предстои празник ние ще фиксираме спомените които искате да съхраните за винаги и които ще сфряват думите и сърцата ви в бъдеще време
Не чакайте, съхранете спомените с VG STUDIO
0
Доволни клиента
0
Години опит
0
Професионални услуги

Клиентите за нас

  • Страхотен екип от професионалисти! Доверихме им се по препоръка на наши близки роднини. Студиото надмина очакванията ни! Снимките са много хубави и имат прекрасна композиция! Съпреживявахме всяка минута с усмивка, докато гледахме филма! Видеото е направено изключително хубаво и професионално! Филма определено е страхотен и ние сме във възторг от него! Много Ви Благодарим за прекрасните видео и снимки!

    Asya Todorova
  • Професионално, коректно и приятелско отношение, в резултат на което уникални снимки и увековечени спомени! Препоръчвам горещо и благодаря!

    Desislava Dimitrova
  • Изключително щастлива съм, че със съпруга ми избрахме VG Studio, да се погрижи за спомените от нашата сватба. Страхотен албум, невероятни снимки и видео. Благодарим Ви!

    Milena P. Mileva